Wie ben ik?

Op deze pagina kun je kort meer lezen over wie ik ben, verdere informatie vind je op de betreffende andere pagina’s van deze website.

 

Mijn naam is Willem Baas, ik ben geboren op 15 april 1990 in Enschede.
Zoals te lezen is op de pagina scholing, heb ik daar ook zowel de basisschool, de middelbare school als het HBO met succes volbracht.
Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin, Leanne, in Eindhoven.

Momenteel ben ik als Financial Consultant in dienst bij Fagro Consultancy in Eindhoven, een interim- en consultancybureau op het gebied van Finance en Control.
Daarvoor werkte ik bij Webton Internetdesign in Hengelo. Dit is een full-service internetbureau voor een website of een webshop, en alles wat hiermee te maken heeft. Ik was hier in dienst als Financial Controller en verzorgde dus onder andere:

  • De facturatie
  • Debiteurenbeheer
  • Managementrapportages

Sporten doe ik heel graag. Het maakt me niet heel veel uit welke sport, bijna alles vind ik leuk om te doen. Op de volleybal- en tennis pagina lees je meer over de twee sporten die ik actief beoefen.

Wanneer ik niet aan het werk of aan het sporten ben vind ik het heerlijk om series te kijken zoals bijvoorbeeld Homeland en Suits. Een goede film kan mij ook zeker een avond bezighouden! Daarnaast vind ik het leuk om af en toe een gezelschapsspel te doen met een groep vrienden, meestal wordt het ‘De Kolonisten van Catan’ maar ook voor een potje kaarten ben ik altijd in!

Click here