Op naar de 2e divisie?!

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen 2013-2014!
We hadden nog één puntje nodig om definitief zeker te zijn van onze tweede plek, een plek die recht geeft op het spelen van promotie/degradatiewedstrijden.

Als team zelf hebben we niet heel erg veel belang bij het spelen op een hoger niveau. We zouden dan al onze wedstrijden op zaterdag moeten spelen, vaker moeten gaan trainen en ook nog eens verder moeten reizen voor de wedstrijden. Voor de club is het echter wel van wezenlijk belang te promoveren. Volgend jaar gaat de herenlijn samen met Twente’05 en het zou natuurlijk erg mooi zijn dan ook over een team in de tweede divisie te beschikken.

Over de wedstrijd van afgelopen zaterdag kan ik kort zijn; om 11:00 uur ’s morgens volleyballen is veel te vroeg voor ons, zeker na een feestavond van de club!
De wedstrijd werd dan ook met 3-2 verloren van Rivo Rijssen, maar met deze uitslag waren wij zeker van de 2e plek en Rivo was onderin ook veilig. Iedereen tevreden…
uitslag rivo-webton

Nu resten ons dus nog twee p/d wedstrijden. Op zaterdag 3 mei spelen we thuis en op woensdag 7 mei spelen we uit. We gaan ons best doen tegen de nummer 2 uit een andere derde divisie en een nummer 10 uit de bovenliggende tweede divisie.

Click here