Nieuwe stad, nieuwe baan en samenwonen!

Vanaf 3 november 2014 is het zover, dan begin ik aan mijn nieuwe baan bij Fagro Consultancy in Eindhoven!

Dit brengt het voordeel met zich mee dat Leanne en ik eindelijk kunnen gaan samenwonen, in Eindhoven dus.
We zullen gaan wonen aan het best wel bekende Floraplein, dit ligt in de wijk Tongelre/Stratum.

Bereken route

In mijn nieuwe functie als Junior Consultant bij Fagro Consultancy zal ik mij gaan bezighouden met allerlei verschillende projecten, bij verschillende opdrachtgevers, op het gebied van Finance & Control.
De bedoeling is dat je om de 5-8 maanden bij een andere opdrachtgever komt te werken er daar een project uitvoert en/of ondersteunt bij gerelateerde werkzaamheden.

Uiteraard kijk ik erg uit naar mijn nieuwe baan en het samenwonen, alleen moet ik er natuurlijk ook wel één en ander voor achterlaten in Enschede/Hengelo.
Zo heb ik mijn huidige baan bij Webton Internetdesign moeten opzeggen, kan ik vanaf november niet meer volleyballen bij Webton Hengelo en zal ik ook minder tijd kunnen besteden aan/met vrienden en familie in deze regio.

Click here